Construction ManagementDesign

Millenia Office

Located in the vicinity of St Alphonsus Goodwill Church, Millenia’s office brings a new dimension to the street. Initially, the idea was to restore the old timber structure presently occupying the lot to satisfy office space for the firm. However based on assessment and design ingenuity of Millenia’s Designers, a totally new concept was developed. In essence this new design created a warm and functional ambiance for clients and employees alike.   To minimize the use of energy we utilize large amount of windows to allow natural air circulation and bring more natural light inside of the facility. It was as well the intention to utterly please the sense for aesthetics and to thoroughly provoke the intellect. The vibrant colours magnify the tropical flavour of the building and complement the millwork.       

Portfolio Page